duminică, 4 mai 2008

bun venit

Salutare tuturor!
In urma cu putin timp m-am gandit sa realizez un site/blog cu tutoriale Photoshop (si in curand Illustrator) pentru ca, dupa ce am dat o cautare pe Google cu termenii "tutoriale photoshop in limba romana" am gasit din pacate prea putine site-uri de acest gen.
Nu sunt un guru al Photoshop-ului, ci dimpotriva sunt intr-un continuu proces de invatare, si doresc a-mi impartasi cunostintele acumulate. Probabil ca sunt multi dintre voi care sunt curiosi cum oare sunt facute imaginile alea din reviste, sau care vor sa-si retuseze pozele facute cu camera foto digitala, sau care viseaza la un post de web designer sau graphic designer. Voi incerca sa postez cat mai multe tutoriale structurate cat mai bine, acoperind cat mai multe aspecte, astfel incat sa nu fie prea multe nelamuriri.
In prezent folosesc Adobe Photoshop CS2 cat si Adobe Illustrator CS2, dar banuiesc ca majoritatea functiilor sunt valabile si pentru versiuni mai vechi, dar si pentru versiunea CS3.
Voi incerca sa postez cel putin un tutorial nou pe saptamana, asta in functie de timpul liber si de cat de grele vor fi examenele din sesiunea care se apropie. Apropo, sunt student in anul IV la Fac. de Electrotehnica din Iasi. Inca un an si gata...
Iar acum, sa trecem la treaba!